آدرس دادگاه استان کردستان

report گزارش

سوال شده توسط مبینا فرجی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام. آدرس دادگاه های استان کردستان رو میخواستم.

سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسینی

profile
up
down

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری استان کردستان

آدرس: استان کردستان - سنندج - میدان بسیج - دادگستری شهرستان سنندج

تلفن:۹-۰۸۷۳۳۲۲۷۲۰۰

کدپستی:۶۶۱۶۹۳۴۹۱۱

آدرس دادسرا و ذادگستری دیواندره

آدرس: استان کردستان - شهرستان دیواندره - خیابان امام خمینی (ره) – جنب اداره ثبت اسناد و املاک

کدپستی:۶۶۴۱۷۶۱۱۴۱

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری بانه

آدرس: استان کردستان - شهرستان بانه - جنب بلوار بسیج - جنب ستاد نیرو انتظامی

تلفن: ۸۷۳۴۲۴۲۰۱۱

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری سروآباد

آدرس: استان کردستان - شهرستان سروآباد - خیابان سپاه - روبروی سپاه پاسداران

تلفن:۴-۰۸۷۳۴۸۲۳۸۱۰

کدپستی: ۶۶۷۸۱۱۳۸۷۸

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری دیواندره

آدرس: استان کردستان - شهرستان مریوان - میدان ناری – بلوار کردستان- روبرو شرکت گاز – ساختمان مرکزی دادگستری شهرستان مریوان

تلفن: ۳۴۶۰۵۰۰۱ الی ۳۴۶۰۵۰۰۵

کدپستی:۶۶۷۱۶۷۸۵۳۴

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری بیجار

آدرس: استان کردستان - شهرستان بیجار - بادامستان- خیابان امیرنظام گروسی - جنب مسجد ولیعصر (عج)

تلفن: ۰۸۷۳۸۲۲۲۵۲۵-۰۸۷۳۸۲۲۲۷۲۷-۰۸۷۳۸۲۲۲۵۲۷

کدپستی:۶۶۵۱۶۷۱۱۱۱

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری قروه

آدرس: استان کردستان - شهرستان قروه - میدان بسیج - دادگستری شهرستان قروه

تلفن:۸-۰۸۷۳۵۲۲۰۱۰۵

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری دیواندره

آدرس: استان کردستان - شهرستان کامیاران- خیابان مدرس - دادگستری شهرستان کامیاران

تلفن:۰۸۷۳۵۵۳۴۶۱۰-۰۸۷۳۵۵۳۴۶۱۱-۰۸۷۳۵۵۳۴۶۱۲

کدپستی: ۶۶۳۱۸۵۳۱۳۵

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری سقز

آدرس: استان کردستان - شهرستان سقز - انتهای شهرک دانشگاه - خیابان دانشگاه - روبروی خوابگاه بسیج

تلفن: ۷-۰۸۷۳۶۳۰۵۰۰۲

کدپستی: ۶۶۸۱۹۸۳۱۸۵

آدرس و شماره تلفن دادسرا و ذادگستری دهگلان

آدرس: استان کردستان - شهرستان دهگلان - بلوار امام- دادگستری شهرستان دهگلان

تلفن: ۸۷۳۵۱۲۴۶۰۳

آدرس و شماره تلفن بخش سریش آباد

آدرس: استان کردستان - سریش آباد - بلوار امام علی (ع) - جنب بخشداری - دادگاه عمومی بخش سریش آباد

تلفن: ۰۸۷۳۵۴۲۲۵۹۳

کدپستی:۶۶۶۹۱۳۹۸۴۱

آدرس و شماره تلفن بخش موچش

آدرس: استان کردستان - بخش موچش - میدان کشاورز

تلفن: ۰۸۷۳۳۵۶۵۲۷۰۰-۰۸۷۳۵۶۵۲۷۰۱

کدپستی:۶۶۳۹۱۳۶۵۹۷

آدرس و شماره تلفن شورا‌های حل اختلاف استان کردستان

آدرس: استان کردستان - سنندج - میدان آزادی - مجتمع شورای حل اختلاف سنندج

تلفن:۸۷۳۳۲۲۷۱۸۳

کدپستی:۶۶۱۸۶۳۴۷۴۱

آدرس و شماره تلفن اداره ثبت اسناد و املاک استان کردستان

آدرس: کردستان-سنندج-بلوار جانبازان، سایت اداری، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کردستان

تلفن: ۹۱۰۰۳۴۳۶-۰۸۷

آدرس و شماره تلفن اداره زندان‌های استان کردستان

آدرس: اداره کل زندان‌های کردستان   سنندج- بلوار پاسداران- روبروی پارک استقلال- دوشنبه

تلفن: ۰۸۷-۳۳۲۳۳۱۸۳

آدرس و شماره تلفن اداره پزشکی قانونی استان کردستان

آدرس: سنندج، خیابان شهید تعریف- جنب بیمارستان شهید قاضی

کد پستی: ۶۶۱۷۶۱۷۵۷۱،

تلفن: ۳۳۲۸۵۴۸۰،