آدرس دفاتر ساتا استان فارس

report گزارش

سوال شده توسط ناصر معتمدی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام. آدرس دفاتر ساتا شیراز رو میخواستم.

سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسینی

profile
up
down

آباده، خیابان امام خمینی (ره)، روبروی خيابان شهید نواب صفوي

شيراز. خ ساحلي غربي نبش كوچه 6

استهبان، میدان امام خمینی(ره)، خیابان سلمان فارسی، جنب مدرسه علمیه امام صادق(ع)، ساختمان حضرت خدیجه(س)، طبقه همکف، سمت چپ، واحد2

اقلید، بلوار فلسطين، روبروي بيت العباس، دفتر پيشخوان حيدري

جهرم، چهارراه پاركينگ، جنب سينما باربد

داراب، میدان معلم، بلوار شهید مطهری، جنب کوچه تأمین اجتماعی

شیراز، میدان شهدا، اداره پست ناحیه 713

شیراز، بلوار پاسداران، جنب سپاه فجر، مجتمع فروشگاهی و پارکینگ سپاه فجر

شيراز، بلوار عدالت شمالی، جنب بانک ملت، نبش کوچه 5

شیراز، چهار راه باغ تخت، روبروی فروشگاه اتکا، طبقه همکف دندانپژشکی فجر

شیراز، شهرك گلستان، تقاطع خروجي شهرك و بلوار صنايع، روبروي پمپ بنزين، ساختمان ساحره 3 طبقه همكف

شیراز، بلوار مدرس، خیابان فضیلت، پلاک 170

شیراز، پل معالی آباد، ابتدای تاچارا، نبش بلوار بهشت، ساختمان بیان، طبقه اول

فسا، بلوار شهید مدرس، نبش کوچه 9

لار، شهر جدید، 30متری هلال احمر، نبش بلوک 5 جنب کترینگ لاریسا

لامرد، بلوار شهید مطهری، خيابان مهارت، پلاک 3

مرودشت، خیابان انقلاب، خیابان هلال احمر، فروشگاه اتکا

نور آباد ممسنی، خیابان شهید مدنی، روبروی کلانتری 11 شهری، اداره پست مرکزی

نی ریز، خیابان جانبازان، چهار راه خیابان دادگاه (بسیج)، روبروی حلوایی مسعود

کازرون، بلوار ارتش، جنب مركز آموزش 07 آجا و كلينيك دندانپزشكي امام رضا(ع