آدرس دفاتر ساتا مازندران

report گزارش

سوال شده توسط یاسین شمسایی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام. آدرس دفاتر ساتا مازندران رو میخواستم.

سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسینی

profile
up
down

آمل، خيابان 17 شهريور، بلوار طالب آملي، كوچه درياي 41/1، جنب پل جانبازان

ساري. میدان امام- بلوار پاسداران- كوچه باران

بابل، میدان کارگر، جنب بانک انصار، پاساژ غفاری

بابل، نرسیده به امامزاده قاسم(ع)، پل سنگ، طبقه فوقانی سوپر مارکت، جنب داروخانه شفاء

بابلسر، خیابان پاسداران، پاسداران 3 ، جنب دارالقرآن

بهشهر، خیابان شهید هاشمی نژاد، روبروی ژاندارمری سابق، جنب درمانگاه سپاه

تنكابن، میدان امام خميني(ره)، خ امیرکبیر (پشت اداره زندان)، طبقه اداری، واحد 7

ساری، میدان امام خميني(ره)، بلوار آزادی، روبروی پزشکی قانونی شهرستان ساری

ساری، میدان خزر، روبروی مسجد رسول الله(ص)، بین پردیس 1 و 2، جنب فروشگاه خزر اسپرت

قائمشهر، خیابان ساری، روبروی مهمانسرا، یاس 36، انتهای بن بست، دفتر اختصاصی 4

چالوس، خيابان 17 شهريور، منطقه پالوجده، جنب هتل ملك