آدرس شهرداری منطقه 15 تهران

report گزارش

سوال شده توسط سودابه شریفی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. ممکنه آدرس شهرداری منطقه 15 رو بذارید؟؟

ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید محمد رضا احمدی

profile
up
down

با سلام

کد 1501 کیان شهر ، بلوار امام رضا (ع) ، پلاک 22 تلفن : 33607000

 کد 1502 مشیریه – 30 متری صالحی – نبش کوچه نهم شرقی – پلاک 2 تلفن : 91 - 33467289

 کد 1503 خیابان خاوران روبروی ترمینال خاوران ساخمان آهنگ 184 تلفن : 14-36050911

 کد 1504 خیابان17 شهریور، شوش شرقی، بین خیابان ارج و مظاهری، ساختمان پست بانک، ط1 تلفن: 55090685

 کد 1506 سه راه افسریه ،بلوار قصر فيروزه،انتهاي 15متري اول، كوچه شهيدسوري پ5 تلفن : 9-36051798

لیست آدرس و تلفن ناحیه محله منطقه 15

ناحیه 1

نشانى : ایران، تهران، تهران ، خ. 17شهریور - ابتدای خیابان منصور غربی

تلفن : ۳۳۷۲۲۶۲۹

ناحیه 2

نشانى : ایران، تهران، تهران ، بولوار ابوذر - خ. مسلم - جنب پارك شاهد

تلفن : ۳۳۱۵۲۵۱۹, ۳۳۱۵۸۴۱۵

صندوق پستی : ۱۷۷۹۶

ناحیه 3

نشانى : ایران، تهران، تهران ، كیانشهر - خ. ابراهیمی - پارك امیركبیر - ساختمان امیركبیر

تلفن : ۳۳۸۵۵۵۵۳

ناحیه 4

نشانى : ایران، تهران، تهران ، مشیریه - خ. صالحی - روبروی میدان تره بار

تلفن : ۳۳۸۶۰۶۸۲, ۳۳۸۶۵۶۰۸

ناحیه 5

نشانى : ایران، تهران، تهران ، افسریه - 15متری چهارم - بین خیابان 32 و 33

تلفن : ۳۳۱۴۵۲۱۲, ۳۳۱۵۲۵۳۰

ناحیه 6

نشانى : ایران، تهران، تهران ، خاوران - بعد از میدان آقانور

تلفن : ۳۳۴۸۹۷۹۹

ناحیه 7

نشانى : ایران، تهران، تهران ، قیام دشت - انتهای بولوار بهشتی

تلفن : (۰۰۲۹۲۳۴۳) ۲۸۳۳, ۲۴۱۲

ناحیه 8

نشانی: خاورشهر - كمربندی دوم - جنب مسجد

تلفن: (۰۰۲۲۱۲۴۷) ۲۶۰۰

لیست آدرس و تلفن شهرداری منطقه 15

   نشانی: میدان بسیج - ابتدای خیابان خاوران - شهرداری منطقه 15

   تلفن: 96023000

   کد پستی: 1779814843

بااحترام