آدرس و شماره ادارات امور مالیاتی جنوب تهران چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر بهنام در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. لطفا آدرس و شماره اداره کل شمال تهران را بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید مهدی طباطبایی

profile
up
down

با سلام.

ساختمان اداره امور مالیاتی بعثت مرکزی

آدرس: اتوبان بعثت پشت ترمینال جنوب – خیابان خزانه بخارایی جنب مسجد قدس/ تلفن: ۵۵۳۳۷۰۲۲ / کد پستی: ۱۱۸۸۷۱۹۴۶۱

  • ساختمان اداره امور مالیاتی شکوفه

آدرس: خیابان پیروزی، خیابان  شکوفه، نبش  خیابان سیرجان شماره ۶۳/  تلفن: ۳۳۷۹۸۷۲۳  /  کد پستی:  ۱۷۱۹۸۸۳۱۱۱

  • ساختمان اداره امور مالیاتی خط آهن

آدرس: شهر ری۰  شهید غیوری- خیابان فداییان اسلام- پایین تر از پل سیمان- چهار راه خط آهن شماره ۱۴۱- تلفن: ۳۳۷۶۱۷۵۴ / کد پستی:  ۱۷۵۷۸۱۵۷۶۶

  • ساختمان اداره امور مالیاتی نواب

آدرس: بزرگراه نواب، نبش بریانک  شرقی-  چهار راه رضایی سابق  / تلفن: ۵۵۴۳۱۲۳۴ / کد پستی: ۱۳۳۱۹۶۴۳۹۴

  • ساختمان اداره امور مالیاتی میدان نماز ۱

آدرس:  میدان نماز، خیابان نگارستان اول شرقی. شماره ۳۶. ساختمان شماره ۱ /  تلفن: ۳۶۶۵۲۴۹۴ / کد پستی: ۳۷۶۷۱۹۴۱۳۶

  • ساختمان اداره امور مالیاتی میدان نماز ۲

آدرس: میدان نماز،  خیابان نگارستان اول شرقی – ساختمان شماره ۲  / تلفن: ۳۶۶۵۲۴۹۴/ کد پستی: ۱۸۴۶۶۸۴۵۶۶