آدرس و شماره ادارات امور مالیاتی شرق تهران چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط توحدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

باسلام. آدرس و شماره ادارات امور مالیاتی شرق تهران چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید مهدی طباطبایی

profile
up
down

باسلام

ساختمان اداره امور مالیاتی هروی

شمس آباد.  خیابان موسوی، میدان هروی، ضلع شمالی شرقی- شماره ۱۰۰/ تلفن: ۲۲۹۴۰۷۴۰/کد پستی: ۱۶۶۷۸۱۸۶۶۴

  • ساختمان اداره امور مالیاتی جشنواره

خیابان فرجام: خیابان جشنواره، بلوار ناهیدی، نبش  خیابان نقدی، جنب  فرهنگسرای اشراق- شماره  ۲۱  /  تلفن: ۷۷۳۲۸۴۶۱/ کد پستی: ۱۶۵۷۶۱۶۸۷۱

  • ساختمان اداره امور مالیاتی بلال جبشی

خیابان تهران نو- نرسیده به پل خاقانی-  نبش  خیابان بلال جبشی شماره ۳  / تلفن: ۷۷۴۱۹۹۳۱ / کد پستی: ۱۷۴۴۶۶۳۶۷۱

  • ساختمان اداره امور مالیاتی سبلان

خیابان مدنی، چهار راه سبلان.کوی محمدیانی، شماره ۱، تلفن: ۷۷۵۸۳۳۳۱ / کد پستی: ۱۶۴۱۶۸۱۶۸۱