آدرس پارکینگ پلیس شهر تهران

report گزارش

سوال شده توسط عباس معتمدی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام

آدرس پارکینگ پلیس تهران رو می خواستم

سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید ناصر ارانی

profile
up
down

عرض ادب و احترام

آدرس پارکینگ گل و گیاه ستاری در تهران : ابتدای ستاری شمال به جنوب – خیابان شعرا – جنب بازار گل

آدرس پارکینگ فرزام تهران511 در تهران : اتوبان آزادگان - غرب به شرق - خ حشمت

آدرس پارکینگ سفیر شرق 442 در تهران : اتوبان بابایی - بعد از پل استخر - جنب کارخانه بتنی- روبروی دانشگاه فرماندهی امام حسین

آدرس پارکینگ بابایی استقلال 426 در تهران : اتوبان بابایی - بعد از دانشگاه امام حسین - ضلع غربی شهرک کوی دانشگاه

آدرس پارکینگ جعفر آباد بهشت زهرا 463 در تهران : اتوبان بهشت زهرا نبش ورودی جعفر آباد باقراوف پارکینگ نیرو

آدرس پارکینگ دانشگاه فنی خانی آباد نو 457 در تهران : اتوبان تندگویان - خیابان آموزگار- خیابان دانشگاه فنی حرفه ای

آدرس پارکینگ کیمیا244 در تهران : اتوبان تهران قم - کیلومتر -16 خروجی - 71 اول روستای فاطمیه

آدرس پارکینگ ایثار آفتاب 397 در تهران : اتوبان تهران کرج_ کیلومتر _23 رو به روی پمپ بنزین_ آفتاب البرز_ نبش پادگان محمد رسول الله

آدرس پارکینگ تابان تهرانپارس 500 در تهران : اتوبان زین الدین شرق به غرب ُ بعد از خروجی احسان

آدرس پارکینگ دوکوهه دوران 459 در تهران : اتوبان شهید یاسینی شرق-پشت راهنمایی و رانندگی منطقه-13 شرق بوستان دوکوهه

آدرس پارکینگ آرمان جی(متین جی( 481 در تهران : انتهای یادگار امام - 30 متری جی - جنب ورودی پمپ بنزین

آدرس پارکینگ پیام تهران در تهران : بزرگراه آزادگان شرق به غرب - بعد از خلیج فارس - انتهای خیابان باغ پرندگان

آدرس پارکینگ پیروز تهران 523 در تهران : بزرگراه آیت الله سعیدی حدفاصل مترو آزادگان و نعمت آباد نبش خ پیروز شمالی پ319

آدرس پارکینگ سعیدی وصفنارد 480 در تهران : بزرگراه آیت اله سعیدی جنوب به شمال نبش بهاران جنب شهربازی

آدرس پارکینگ ورزشگاه تختی 521 در تهران : بزرگراه افسریه، سه راه تختی، بلوار هجرت، روبروی شهرک امیرالمومنین

آدرس پارکینگ قائم ری 425 در تهران : بزرگراه تهران ورامین - قلعه نو - خیابان امام خمینی - خیابان هاشم نظری - خیابان دانش - پلاک 12

آدرس پارکینگ امید بنی هاشم 522 در تهران : بزرگراه رسالت خیابان بنی هاشم نبش کوچه قدیری

آدرس پارکینگ پاسارگاد نواب 436 در تهران : بزرگراه شهید کاظمی - ابتدای بلوار شقایق - نرسیده به تقاطع سهیل - ضلع جنوبی بزرگراه - پلاک 6

آدرس پارکینگ گمرک غرب (فتح(516 در تهران : بزرگراه فتح - فتح شرق - خیابان سامانی پور ورودی گمرک غرب

آدرس پارکینگ نیکان غرب 431 در تهران : بزرگراه همت غرب خیابان احمد کاشانی خیابان 22 بهمن پلاک 5

آدرس پارکینگ طبقاتی شیخ بهائی ( میلینیوم ( 520 در تهران : بزرگراه همت، شیخ بهائی جنوبی، ساختمان میلینیوم

آدرس پارکینگ باغ بهشت 513 در تهران : بلوار ارتش - بلوار اوشان - خ صحرایی غربی

آدرس پارکینگ شهرک ولیعصر 449 در تهران : بلوار الغدیر یافت آباد - خیابان عمرانی - روبروی ورزشگاه امام رضا " ع "

آدرس پارکینگ بهاران جاده ساوه 448 در تهران : پاسگاه نعمت آباد - یک کیلومتر به سمت اسلام شهر - جنب پمپ گاز CNG

آدرس پارکینگ یاسر 422 در تهران : تهرانپارس - جشنواره - نرسیده به میدان اشراق - خ شهید فتاحی - روبروی مدرسه راهنمایی جواد ائمه

آدرس پارکینگ شهر آفتاب 508 در تهران : جاده بهشت زهرا - بعد از پل آوینی - قلعه حاج موسی - خیابان عباسپور - پلاک 18

آدرس پارکینگ مخصوص 52 347 در تهران : جاده قدیم کرج- بعد از چهارراه ایران خودرو خ 52 پ 14

آدرس پارکینگ بهرامی رجایی 384 در تهران : جنوب به شمال اتوبان شهید رجائی روبروی جاده امامزاده ابوالحسن کوچه پایدار پلاک 1

آدرس پارکینگ آزادگان فدائیان 208 در تهران : جنوب به شمال فدائیان - روبروی پمپ بنزین دولت آباد - کوچه رحمتی - جنب دستمال کاغذی حریر

آدرس پارکینگ طبقاتی رضا سرچشمه 525 در تهران : چهار راه سرچشمه- خیابان مصطفی خمینی" جنوب "- جنب پمپ بنزین

آدرس پارکینگ شهدا حسن آباد 222 در تهران : حسن آباد کوچه مخابرات درب سوم پارکینگ شهدا

آدرس پارکینگ یادگار امام بهنود در تهران : خ آزادی- خ زنجان جنوبی- خ بهنود- پ191

آدرس پارکینگ مسعود خاوران 475 در تهران : خ خاوران - ایستگاه امیر سلیمانی روبروی آموزش و پرورش م 15

آدرس پارکینگ توحید ستارخان 476 در تهران : خ ستارخان روبروی برق آلستوم خ صحرایی خ دستبند غربی

آدرس پارکینگ اتکای یاخچی آباد 468 در تهران : خ شهید رجایی م مادر خ شریعتی جنب فروشگاه اتکا

آدرس پارکینگ بروجردی دولت آباد 509 در تهران : خ فدائیان اسلام - خ پروین - پ 21

آدرس پارکینگ مولوی قدس 227 در تهران : خ مولوی میدان محمدیه به سمت گمرک بازار بزرگ مولوی " قدس "

آدرس پارکینگ امیر خاوران 409 در تهران : خیابان خاوران - بالاتر از میدان آقانور - جنب مخابرات

آدرس پارکینگ نگین عباس آباد 524 در تهران : خیابان خاوران-بعد از پمپ بنزین صحرا- خیابان فرون آباد سوم

آدرس پارکینگ زمزم بوستان 439 در تهران : خیابان قلعه مرغی - خیابان زمزم - پلاک - 580 بعد از تالار قصر فردوس

آدرس پارکینگ امین سرخه حصار512 در تهران : سه را تهرانپارس- خ دوران - روبروی راهور منطقه 13

آدرس پارکینگ احمدی زاده 215 در تهران : سه راه افسریه - بعد از میدان آقانور - نبش بیست متری امام خمینی

آدرس پارکینگ ایران خاوران 469 در تهران : سه راه افسریه_ بو علی غربی_ روبروی شهر بازی پامچال

آدرس پارکینگ یاس آزادگان505 در تهران : شمال به جنوب آزادگان-خروجی فتح غرب-جنب شرکت مائده

آدرس پارکینگ فدائیان ابریشم-477 در تهران : شمال به جنوب خ فدائیان اسلام- بین بعثت و آزادگان - ایستگاه تهران - خ زنگنه

آدرس پارکینگ امین ری در تهران : شهر ری - سه راه تقی آباد - جاده امین آباد - خیابان ترابی - پلاک 1

آدرس پارکینگ عرفان آزادگان 503 در تهران : غرب به شرق آزادگان-خ عرفان-خ عرفان یکم شرقی

آدرس پارکینگ میعاد غرب210 در تهران : غرب به شرق همت،بعد از دهکده المپیک - جنب پمپ بنزین

آدرس پارکینگ فرودگاه مهرآباد((514 در تهران : فرودگاه مهرآباد - جنب ترمینال - 4 خ حجاج

آدرس پارکینگ طبقاتی تهرانپارس 506 در تهران : فلکه اول تهرانپارس - خ پروین - جنب تره بار

آدرس پارکینگ پارس517 در تهران : فلکه چهارم تهرانپارس - خیابان استخر - انتهای خیابان صفایی فراهانی بلوار دانشگاه

آدرس پارکینگ کیلومتر 4 مخصوص504 در تهران : کیلومتر 4 جاده مخصوص - به سمت میدان آزادی - جنب صنایع هواپیمایی

آدرس پارکینگ شهرک آزادی 466 در تهران : کیلومتر 4 جاده مخصوص کرج بعد از شیشه مینا

آدرس پارکینگ لواسان کمربندی 437 در تهران : لواسان کوچک - جاده کمربندی - بعد از خیابان اتحاد

آدرس پارکینگ عرفان غرب470 در تهران : میدان آزادی- خ رحمانی- جنب پمپ گاز

آدرس پارکینگ مجتمع طبقاتی شمیران501 در تهران : میدان تجریش - دزاشیب - سه راه عمار

آدرس پارکینگ استوار فتح در تهران : میدان فتح- بعد از شیر پاستوریزه- فتح -13 انتهای کوچه

آدرس پارکینگ طبقاتی مجتمع نور-479 در تهران : ولیعصر- چهارراه طالقانی - پارکینگ مجتمع تجاری نور

آدرس پارکینگ سهند نوین 519 در تهران : یافت آباد بلوار الغدیر روبروی پمپ گاز

با تجدید احترام