آیا اجاره کارت بازرگانی جریمه دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه بمانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم کسانی که کارت بازرگانی دارند در صورتی که به آنها پیشنهاد مبلغی در ازای کارت بازرگانی شود، اگر آن را قبول کنند جریمه می شوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیره کرامتی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که شما کارت بازرگانی دارید و شخصی به عنوان وکیل و به جای شما کارها و اموراتتان را انجام دهد و برای انجام امورات شما از کارت بازرگانی شما استفاده کند مشکلی ندارد؛ اما اگر شخصی در ازای استفاده از کارت بازرگانی شما برای امورات خودش به ما مبلغی بدهد و یا اصطلاحا کارت شما را اجاره کند، این مورد به لحاظ قانونی مشکل دارد و پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت.