آیا استارتاپ های تازه تاسیس معافیت مالیاتی دارند؟ اگر دارند قانون آن به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید رضایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر می خواستم بدانم آیا استارتاپ های تازه تاسیس معافیت مالیاتی دارند؟ اگر دارند قانون آن به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط Sepidehdarvishi

profile
up
down

با سلام. استارتاپ هایی که در پارک های علم و فناوری واقع شده باشند و شرایط فعالیت در پارک را داشته باشند و همچنین دانش بنیان باشند، در صورتی که در خواست معافیت ثبت نمایند در مجوز معافیت از مالیات هستند.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر با یک مشاور مالیاتی نیز مشورت کنید.