آیا اضافه کاری در مشاغل سخت قانونی است؟

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی رادخواه در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. پدر من شغلش در رابطه با سموم و آفات هست که جزو مشاغل سخت حساب میشه. کارفرما خیلی اوقات ازش میخواد که ساعات اضافه تری رو بمونه و با اعتراض پدرم هم تهدید به اخراج گرده . میخواستم بدونم چون شغل پدرم جزو مشاغل سخت هست کارفرما اجازه داره که ازش اضافه کاری بخواد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر. مطابق با ماده 61 قانون کار اضافه کاری در مشاغل سخت ممنوع است و ساعات کاری مجاز برای مشاغل سخت حداکثر 6 ساعت در روز و 36 ساعت در هفته است