آیا با 20 کارمند هم می شود از بیمه درمان تکمیلی گروهی استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضازاده در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام و خسته نباشید. شرکت ما حدود 20 نفر کارمند دارد. می خواستم بپرسم آیا با 20 کارمند هم می شود از بیمه درمان تکمیلی گروهی استفاده کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام. در گذشته این مسئله امکان پذیر نبود و حد نصاب بیمه برای بیمه درمان تکمیلی 50 نفر بود اما مدتی است که برای شرکت هایی با زیر پنجاه کارمند (به همراه همه اعضای خانواده کارمندان که میخواهند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند.) هم این امکان فراهم شده که از بیمه تکمیلی گروهی استفاده کنند. البته الان هم تنها برخی از شرکت های بیمه ای این خدمات را ارائه می دهند به شرکت هایی با زیر 50 کارمند که از این شرکت های بیمه می توان بیمه حافظ و بیمه ملت را نام برد.