آیا برای فعالیت با ارگانها باید ثبت شرکت انجام داد؟

report گزارش

سوال شده توسط کامران اسکندری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام. من و شریکم چند سالی می شه که در بازار در زمینه مواد غذایی فعالیم. الان میخوایم با شرکت ها و ارگان ها کار کنیم برای همین میخواستم بپرسم برای این کار باید ثبت شرکت کنیم؟ شما چه شرکت هایی رو پیشنهاد می کنید؟ آیا باید مجوز داشته باشیم؟ سرمایه ما 500 میلیون تومان هست. با این سرمایه هزینه ثبت چقدر می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

باسلام. دوست عزیز نوع شرکت کاملا بستگی به انتظارات شما از شرکت آینده و مدل کسب و کارتان دارد و این که در نظر داشته باشید که فعالیت شما مجوزی نیست و نیازی ندارید که مجوز دریافت کنید.