آیا بیمه تکمیلی هزینه های درمانی نوزاد بدون شناسنامه را متقبل می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط احدی زاد در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام. ممنون از وقتی که برای پاسخگویی به سوالات میگذارید.

دختر 6 روزه ی من به دلیل زردی در

بیمارستان غیر طرف قرارداد با بیمه تکمیلی من بستری شد. هنوز هم برای اون شناسنامه

نگرفتیم و در پرونده پزشکی نام مریض رو به صورت نوزاد + نام پدر ثبت و مهر شده

است. آیا با این شرایط بیمه تکمیلی هزینه های درمانی رو متقبل میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سبحان مریدی

profile
up
down

سلام و ارادت

طبق قوانین، هنگام تولد نوزاد تحت پوشش بیمه مادر قرار دارد. نوزاد تازه متولد شده می تواند با مبلغ ناچیزی وارد بیمه نامه خانواده شود.

بااحترام