آیا بیمه ها شامل قوانین ورشکستگی هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط جویان در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر. لطفا بفرمایید که آیا بیمه ها شامل قوانین ورشکستگی هستند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله. طبق ماده ۴۴، در صورتی که پروانه یک شرکت بیمه‏ برای یک یا چند رشته، به‏ طور دائم لغو شود، بیمه مرکزى با تصویب شوراى عالى بیمه، کلیه سوابق و اسناد مربوط به حقوق و تعهدات شرکت بیمه مزبور را به شرکت سهامی بیمه ایران انتقال خواهد داد و یا ترتیب خاص دیگری را که متضمن منافع بیمه‏ گذاران و بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنها باشد، خواهد د