آیا تبادل سهام بین دو شرکت را میتوان به عنوان سرمایه گذاری و سرمایه پذیری منظور کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سهند ایمانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. آیا تبادل سهام بین دو شرکت را میتوان به عنوان سرمایه گذاری و سرمایه پذیری منظور کرد؟در این مورد میتوان از ماده 138 استفاده کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد صدر

profile
up
down

با سلام. برای استفاده از معافیت ماده ۱۳۸ باید سرمایه گذاری صرفا به صورت آورده نقدی باید باشه پس شما نمیتونید استفاده کنید.

خرید سهام به بهای تمام شده در حساب سرمایه گذاری قابل ثبت شدن است و مشکلی پیش نمی‌آید.