آیا دختر مجرد می تواند حقوق بازنشستگی مادر را دریافت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط فرهاد در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر. پدر و مادر بنده هر دو بازنشسته آموزش و پرورش بوده اند. در حال حاضر تحت تکفل پدر هستیم. به تازگی شنیدم که مستمری مادر را دختر می تواند دریافت کند. ما دو خواهر هستیم و هر دو مجرد. شرایط دریافت چیست؟ به هر نفر چند درصد میرسد؟ با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

سلام و درود

آنچه در قانون آمده است این است که دختر مجرد و فاقد شاغل می تواند به طور همزمان از مستمری پدر و مادر استفاده کند. در خصوص بخش دوم سوال هم باید بگوییم که این مبلغ به طور مساوات بین فرزندان تقسیم می شود.

 بااحترام