آیا در آمد حاصل از سال اول شرکت مشمول مالیات است؟

report گزارش

سوال شده توسط میرمحمدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. بنده سال اولی است که شرکت را تاسیس کرده ام آیا درآمد حاصل از سال اول مشمول مالیات است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسر ارانی

profile
up
down

با سلام. اگر شامل موارد ماده 132 باشید که معاف هستید در غیر این صورت خیر باید مالیات بپردازید و فرقی ندارد سال اول باشد یا نه.

ماده ۱۳۲ قانون مالیات های مستقیم

درآمد ابرازی ناشی از فعالیت‌های تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی در واحدهای تولیدی یا معدنی که از تاریخ اجرای این ماده از طرف وزارتخانه‌های ذی‌ربط برای آنها پروانه بهره‌برداری صادر یا قرارداد استخراج و فروش منعقد می‌شود و همچنین درآمدهای خدماتی بیمارستان‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی گردشگری اشخاص یاد شده که از تاریخ مذکور از طرف مراجع قانونی ذی‌ربط برای آنها پروانه بهره‌برداری یا مجوز صادر می‌شود‌ از تاریخ شروع بهره‌برداری یا استخراج یا فعالیت به مدت پنج سال و در مناطق کمتر توسعه یافته به مدت ده سال با نرخ صفر مشمول مالیات می‌باشد.