آیا در حسابداری صنعتی از روش های ارزیابی کالا برای مصرف مواد اولیه در حین تولید و ثبت بهای تمام شده آن مواد پیروی می کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی پورجعفر در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام آیا در حسابداری صنعتی از روش های ارزیابی کالا برای مصرف مواد اولیه در حین تولید و ثبت بهای تمام شده آن مواد پیروی می کنند؟ یا این که روش های ارزیابی موجودی کالا صرفا در هنگام فروش محصولات استفاده می شوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدعلی بنکدار تهرانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز. این در واقع بستگی به سیستم تولید و زنجیره تامین دارد و درصورتی که ای آر پی (ERP) باشد، به صورت هم زمان محاسبه و ارزیابی خواهد شد و در غیر این صورت هنگام فروش محصول محاسبه و ارزیابی خواهد شد.