آیا در صورت عدم پرداخت عوارض و قبض های مالیاتی شامل جریمه خواهیم شد؟

report گزارش

سوال شده توسط زینب پرچم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام ما اظهارنامه مالیات ارزش افزوده را در موعد مقرر به اداره مالیات ارائه کردیم اما هنوز عوارض و قبض های مالیاتی را پرداخت نکرده ایم. میخواستم ببینم که آیا مشمول جریمه می شویم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهرام صانعی

profile
up
down

درود. شما براسا قانون تا روز 15 ام بعد از پایان فصل، فرصت دارید که این عوارض و قبض های مالیاتی را پراخت نمایید. در صورت پرداخت تا پایان ماه عموما به این شکل هست که مشکلی پیش نمی اید اما اگر باز هم پرداخت نکنید برای شما از آن پس جریمه عدم پرداخت محاسبه می شود.