آیا در قرارداد های پیمانکاری مالیات بر ارزش افزوده بر عهده پیمانکار است؟

report گزارش

سوال شده توسط نازنین والی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. من با خواهرم یک شرکت خدماتی نظافتی داریم. می خواستم بدونم که اگر پیمانکاری نیروی خدمه یک تالاری رو بگیریم، مالیات بر ارزش افزوده بر عهده ما هست یا کارفرما؟ و برای 7 نیرو با حقوق 5.6000.000 تومان چقدر هست؟؟؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید رضا دانشپرور

profile
up
down

با سلام

عوارض ارزش افزوده و مالیات 9 درصد است که به کارکرد اضافه شده و از کارفرما مطالبه می شود و در دوره ی بعدی به دارایی پرداخت می شود.

بااحترام