آیا راننده های اسنپ و تپسی هم باید مالیات پرداخت کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط کامیاران در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام

وقت همگی بخیر

آیا راننده های اسنپ و تپسی هم باید مالیات پرداخت کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ستاری

profile
up
down

به گفته ی رئیس امور مالیاتی رانندگانی که یک خودرو دارند و در اسنپ و تپ‏سی فعال هستند، مانند دارندگان یک تاکسی، برای عملکرد سال ۱۳۹۵ از پرداخت مالیات بر درآمد خودرو معاف هستند.

اما باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که ممکن است در سال های آتی بر اساس مصوب شدن قوانین جدید، رانندگان اسنپ و تپسی دیگر راننده ی تاکسی محسوب نشوند. در این صورت رانندگان اسنپ و تپسی ملزم به پرداخت مالیات می شوند. البته در نظر داشته باشید که اگر درآمد یک سال شما از رانندگی در اسنپ و تپسی کمتر از 24 میلیون تومان در سال باشد، از مالیات معاف خواهید شد.

بهتر است رانندگانی که در اسنپ و تپسی فعال هستند کلیه ی درآمد ها و هزینه های مربوط به شغلشان را در درفتر حساب خود یادداشت کرده و اسناد مهمی چون هزینه بیمه، تعمیرات و از این قبیل را نگه دارند تا متوجه باشند تا چه مبلغی مشمول مالیات می شوند و در صورت نیاز بتوانند از ادعای خود دفاع کنند. در نظر داشته باشید که حتی هزینه درمان بستگان درجه یک شما نیز می تواند از در آمد مشمول مالیات کسر شود.