آیا رد نکردن صورت معاملات فصلی باعث رد شدن دفاتر می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی صدیق در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. میخوام بدونم درصورتی که گزارش صورت معاملات فصلی رو ارسال نکنم باعث میشه دفاتر رد بشن یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدعلی بنکدار تهرانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز. این موضوع دو حالت دارد. اول این اگر معامله ای ارسال نشده باشد اما در دفاتر باشد در آن صورت جریمه عدم ارسال معاملات فصلی برای شما منظور می گردد. دوم این که اگر درآمدی وجود داشته باشد اما در دفاتر ثبت نشده باشد کتمان درآمد قلمداد میشود و اگرهزینه ای وجود داشته باشد عدم ثبت رویداد مالی قلمداد میشود که در هر دو صورت دفاتر رد می گردد.