آیا شرکت های دانش بنیان از پرداخت مالیات و عوارض معاف هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط خانزاده - علی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. ما یک استارت آپ داریم حوزه تکنولوژی. میخواستم بدونم که ما در صورتی که دانش بنیان بشیم از پرداخت مالیات معاف هستیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا زارع

profile
up
down

سلام. بله شرکت های دانش بنیان تولیدی نوع 1 و نوپا برای محصولات دانش بنیان خود مطابق با قانونی که وضع شده تا 15 سال پس از صدور مجوز، از پرداخت مالیات های مستقیم ماده 105 معاف هستند و در واقع لازم نیست 25% از سود خود را به عنوان مالیات پرداخت کنند. همینطور از پرداخت عوارض و گمرکی و سود بازرگانی و عوارض صادراتی معاف هستند. خوب هست این رو هم بدونید که که شرکت های دانش بنیانی که در پارک مستقر هستند به مدت 20 سال از این معافیت برخوردارند و میتونند که از مزایای مناطق آزاد تجاری و صنعتی استفاده کنند