آیا شرکت های معاف از مالیات باید در سامانه مالیات ثبت نام کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن کارزار در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر. میخواستم بدونم شرکت هایی که از مالیات معاف هستند، باید در سامانه مالیات ثبت نام کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مطهره عباسی

profile
up
down

با سلام.

شما موظف به ثبت نام و تشکیل پرونده در اداره ارزش افزوده هستید. همچنین بایستی اظهارنامه های مربوطه را حتی در صورت نبود هیچ خرید و فروشی، در موعد مقرر تکمیل و ارسال کنید. بعلاوه اگر معاف هستید حتما این پرو.سه را بایستی طی نمایید. ضمن اینکه باید قبل تر نامه معافیت کالاهای خود را داشته باشید.

بااحترام