آیا شغل‌هایی که با تجارت الکترونیک مدرنیزه شده اند مشمول مالیات اند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی‌ زمانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شغل بنده جز حوزه خدماتی است و در زمینه تجارت الکترونیک کار می‌کنیم. آیا مشمول مالیات می‌شوم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. اگر باعث پرداخت شود و به عنوان هزینه باشد بله مشمول مالیات است.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود فلاح

profile
up
down

درود، برای انجام تراکنش بانکی در تجارت الکترونیک از درگاه پرداخت استفاده میشه و با توجه قوانین دریافت درگاه پرداخت رایان پی، نیاز به کد اقتصادی و کد مالیاتی هست پس اگر خدماتی تغییر کنه و گردش مالی داشته باشد اطلاعات در اختیار سازمان مالیات قرار میگیره و بر اساس همون میتون مالیات بگیرند.

البته مالیات هم برای کسب و کارهای خرد کمتر اتفاق میوفته و اگر درامد سالانه بالای 50 میلیون باشه تو لیست پرداخت مالیات قرار گرفته میشه.