آیا فردی که 50 سال یا بیشتر سن داشته باشد و بیماری خاص داشته باشد میتواند خود را بیمه عمر کند؟

report گزارش

سوال شده توسط حمید قارداشی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام آیا فردی که 50 سال یا بیشتر سن داشته باشد و بیماری خاص داشته باشد میتواند خود را بیمه عمر کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر بله امکان بیمه عمر (بیمه زندگی) برای ایشان وجود دارد اما لازم است که هنگام درخواست بیماری و مدارک خود را در اختیار پزشک بیمه قرار دهد تا موارد پوشش بیمه با توجه به بیماری برای ایشان مشخص شود. در اینگونه مواقع بیمه ها معمولا میزان پوشش بیماری های خاص را کم یا حذف میکنند.

به این نکته توجه داشته باشید که در صورتی که بیماری را به بیمه اعلام نکنید و بعدا متوجه این موضوع شوند بیمه هیچ خسارتی را پرداخت نمیکند.