آیا فرزندی که زیر سن قانونی 18 است میتواند ذینفع بیمه عمر باشد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مروج در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام من یک دختر 8 ساله دارم، میخواستم بدونم که اگر خودم رو بیمه عمر کنم میتونم دخترم رو به عنوان ذینفع بیمه قرار بدم تا در صورت فوت من بیمه و مزایا به اون تعلق بگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود. بله محدودیت سنی برای تعیین ذی نفع در بیمه عمر وجود ندارد و شما میتوانید اشخاص زیر سن قانونی را هم به عنوان ذینفع بیمه عمر خود تعیین کنید اما نکته ای که لازم است توجه داشته باشید این است که در صورتی که خدای نکرده فرد بیمه گذار تا قبل از 18 سالگی ذی نفع و رسیدن او به سن قانونی فوت کند، شرکت بیمه غرامت و مستمری فوت و اندوخته و سود مشارکت را تا قبل از رسیدن ذی نفع به سن قانونی 18 سال به او پرداخت نخواهد کرد.