آیا مبلغی که تحت بیمه عمر بعد از بیست سال پرداخت میشود صرفه اقتصادی دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط عارف علیزاده در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

باسلام پرسش بنده این است که مبلغی که بیمه عمر می پردازد با توجه به شرایط تورم کشور به صرفه است. مثلا 180 میلیون در 20 سال دیگر بی ارزش نمی­شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اسماعیل فاضل

profile
up
down

شما با مراجعه سند بیمه عمر میتوانید جدول محاسبات مهر شده را مشاهده کنید که مبلغ سود مشارکت را اعلام کرده است افراد بعد از 10 سال 15 سال 20 سال 25 سال 30 سال میتوانند تقاضای دریافت مستمری کنند .اما عموما بیمه عمر یک سرمایه گذاری است که افراد برای مخارج ناگهانی از آن استفاده می­کنند.