آیا معافیت مالیاتی در مناطق آزاد منوط به کار در همان منطقه است؟

report گزارش

سوال شده توسط نریمان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.بنده قصد داشتم شرکتی در چابهار ثبت کنم اما حوزه فعالیت فقط در چابهار نیست آیا استفاده از معافیت مالیاتی منوط به این است که تنها در آن منطقه فعالیت داشته باشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام. ثبت شرکت درمناطق آزاد معاف از مالیات است ولی فقط فعالیت دراین مناطق مشمول معافیت میگردد واگر درمحدوده نباشید نمیتوانیداستفاده کنید. اما اگر کار گمرکی نظیر ترخیص کالا انجام می‌دهید قوانین متفاوتی دارد.