آیا میتوانم مستمری پدر بزرگم را بگیرم؟

report گزارش

سوال شده توسط دانیال رضایی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر.

پدر بزرگم من بازنشسته نیروهای مسلح بود که فوت کردن. بعد از آن حقوق بازنشستگی ایشان به مادرم رسید که از پدرم جدا شده بودن و زنی مطلقه بودن. الان مادر بنده فوت کردن و من می خواستم بپرسم آیا با فوت مادرم مستمری بازنشستگی پدر بزرگم به من می رسد؟ آیا راهی وجود ندارد که این مستمری را من دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام. خیر حقوق بازنشستگی و مستمری به هیچ عنوان به نوه نمی رسد. این مستمری تنها به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال متوفی تعلق می گیرد و به دختر متوفی در هر سنی با شرط مجرد و یا مطلقه بودن تعلق می گیرد.