آیا میتوان موسسه خیریه را بدون سرمایه اولیه ثبت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط ارشیا امیری در دسته بندی مدیریت کسب و کار

پروفایل
up
down

سلام. من یک سوال دیگه هم داشتم. آیا میشه که موسسه خیریه رو بدون هیچ سرمایه ای از طرف موسسین و قفط با کمک های مردمی ثبت کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

برای ثبت موسسه از لحاظ قانونی شما فقط به ۱۰۰ هزار تومان سرمایه نیاز دارید. سرمایه‌ای که اصطلاحاً به آن «سرمایه ثبتی موسسه» می‌گویند و شرکا در زمان تاسیس باید آن را تامین کنند.

 اما قطعاً این رقم برای هیچ نوع فعالیتی جوابگو نیست و از طرفی اگر آورده‌ی شما به موسسه از ابتدا همین‌قدر باشد، بودجه کافی برای شروع فعالیت نخواهید داشت.

پس بهتر است از ابتدا با توجه به نوع فعالیت خود، بودجهٔ مناسبی برای موسسه در نظر گرفته و همان میزان را ثبت کنید. چرا که مبلغ آورده شما در اساسنامه درج می‌شود و پس از تدوین اساسنامه موسسه به‌عنوان میزان سرمایه رسمی شما محاسبه خواهد شد.