آیا می توان به طور هم زمان از خدمات دفترچه سلامت و بیمه زنان خانه دار یا بیمه مشاغل آزاد استفاده کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام و وقتبخیر

بنده در حال حاضر جایی مشغول به کار نیستم. سوال من این هست که آیا می تونم برای اینکه مبلغ کمتری برای خدمات درمانی پرداخت کنم، از بیمه مشاغل آزاد یا زنان خانه دار استفاده کنم؟

ممنون از پاسخگویی به موقع شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

سلام.

زمانی که تحت پوشش بیمه زنان خانه دار یا مشاغل آزاد قرار می گیرید، دفترچه بیمه به شما تعلق میگیرد. توجه کنید که بیمه سلامت برای افرادی است که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نگرفته اند.

اما با این حال بنده پیشنهادی برای شما دارم.

به پیشنهاد بنده شما بیمه رایگان سلامت را برای پوشش خدمات درمانی خود انتخاب کنید. در کنار آن بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول پس از اتمام دوره قرارداد یا در صورت نیاز در حین مدت قرار داد.