آیا نرم افزار حسابرسی برای وجوه موجود هست؟

report گزارش

سوال شده توسط linda در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر

آیا نرم افزار حسابرسی برای وجوه موجود هست؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

باسلام. از آن جایی که تنوع کاربرگ های حسابرسی زیاد و خواسته های جامعه از حسابرسان در جامعه مدام در حال تغییر است، در حال حاضر نرم افزار جامعی برای این کار در ایران وجود ندارد. نمونه خارجی آن نرم افزار Acl محصول کشور کانادا است و در ایران هم نمونه هایی فقط برای تهیه برخی کاربرگ های مهم تهیه شده است.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسابدارا

profile
up
down

با سلام و خسته نباشید

اگر می خواهید که اطلاعاتی در مورد نرم افزار های حسابداری کسب کنید کافیست که یک سر به سایت حسابدارا بزنید