آیا هزینه ارزیابی دارایی ها مشمول مالیات می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط حبیب پور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

می خواستم ببینم هزینه ای که بابت ارزیابی دارایی ها و ارائه گزارش کارشناسی به کارشناسان دادگستری پرداخت می شه هم مشمول مالیات می شه یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فتحی

profile
up
down

بله مطابق ماده 103، تبصره 2، این مالیات باید دریافت بشه که معمولا هم از شاکی یا تقاضا کننده دریافت می شه.

‌* تبصره 2 - وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و شرکت‌های دولتی و شهرداری ها و موسسات وابسته به دولت و شهرداری ها مکلف اند از وجوهی که‌ بابت حق‌الوکاله به وکلا پرداخت می‌کنند پنج درصد (5%) آن را کسر و بابت علی‌الحساب مالیاتی وکیل تا پایان ماه بعد(1) به اداره امور مالیاتی محل پرداخت نمایند.