آیا هم زمان با دریافت بیمه بیکاری، می توان بیمه اختیاری واریز کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

عرض ادب. اگر فردی بیمه بیکاری دریافت کند، می تواند بیمه اختیاری را نیز واریز نماید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فراز علیزاده

profile
up
down

با سلام

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم: فردی که بیمه بیکاری دریافت می کند، ضمن اینکه تمامی مزایای تامین اجتماعی را دریافت می کند، جز سوابق کاری اون نیز حساب می شود.

اما در یک مورد استثنائی چون حق بیمه پرداخت نمی شود، زمان استفاده از مزایا صرفا سابقه بیمه منظور شده و ریال آن محاسبه نمی شود. چنانچه در زمان بازنشستگی باشید، این دوره در میانگین حقوق تاثیری ندارد. پس در نهایت می توان گفت که نیازی به بیمه اختیاری ندارید.

بااحترام