آیا کسانی که فرزند معلول دارند از پرداخت مالیات بر حقوق معاف هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط مونا محبی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید پسر خواهر من معلول ذهنی و جسمی هست و خواهرم قراره که به زودی شاغل بشه. آیا درسته که کسانی که فرزند معلول دارند از پرداخت مالیات بر حقوق معاف میشن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بله درسته. مطابق با تبصره ماده 25 قانون حمایت از حقوق معلولان،  مادر و پدر یا سرپرست معلولان شدید و خیلی شدید تا سقف 50% از پرداخت مالیات بر حقوق و دستمزد و مزایا معاف هستند.