آیا گلخانه ها مشمول مالیات حمل و نقل اند؟

report گزارش

سوال شده توسط ثریا صادقی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. آیا گلخانه ها برای حمل و نقل مشمول مالیات میشوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید مهدی طباطبایی

profile
up
down

 با سلام. طبق ماده 59 بله. برای مطالعه بیشتر ماده 59 ذکر شده است.

ماده 59 ـ نقل و انتقال قطعی املاک به مأخذ ارزش معاملاتی و به نرخ پنج درصد (5%) و همچنین انتقال حق واگذاری محل به ‌مأخذ وجوه دریافتی مالک یا صاحب حق و به نرخ دو درصد (2%) در تاریخ انتقال از طرف مالکان عین یا صاحبان حق مشمول مالیات ‌می‌باشد.

تبصره 1 ـ چنانچه برای مورد معامله ارزش معاملاتی تعیین‌ نشده باشد، ارزش معاملاتی نزدیکترین محل مشابه مبنای محاسبه ‌مالیات خواهد بود.

تبصره 2 ـ حق واگذاری محل از نظر این قانون عبارت است ازحق کسب یا پیشه یا حق تصرف محل یا حقوق ناشی از موقعیت ‌تجاری محل‌.