ارسال اظهارنامه مالیاتی برای شخصی که فوت کرده است

report گزارش

سوال شده توسط شاهو فولادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر چطوری باید برای شخصی که فوت کرده اظهارنامه مالیاتی پرداخت کرد؟؟ اصلا مقدور هست ؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام و عرض ادب

بله اگر شخصی که فوت شده در همین سال جاری که قصذد پرداخت مالیات دارید فوت شده، نماینده یا نماینده های قانونی وراث باید لازمه که به صورت حضوری به اداره مالیات مراجعه کنند و نسبت به ارسال اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات از ایتدای سال تا زمان فوت ایشون اقدام کنند. و برای ادامه سال هم لازم است که در سامانه امور مالیاتی ثبت نام الکترونیکی مشارکتی انجام بدهند و اظهارننامه مشارکتی با نوع شرکت اختیاری تنظیم بکنند. توجه کنید که در ثبت نام و ارسال این اظهارنامه، نیازی به ثبت اسم شخص متوفی در لیست نیست.