از نرم افزارهای خوب حسابداری در حال حاضر چه نرم افزاری رو معرفی می کنید؟

report گزارش

سوال شده توسط جابر صباغی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام. میخواستم ببینم از نرم افزارهای خوب حسابداری در حال حاضر چه نرم افزاری رو معرفی می کنید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ایمان ملایی هرندی

profile
up
down

با سلام دوست عزیز.

انتخاب یک نرم افزار حسابداری خوب بستگی به نوع کسب و کار شما و معیارهای شما برای استفاده از آن دارد. باید ببینید که چه چیزهایی برای شما الویت دارد و تمایل دارید که نرم افزار مورد نظر آن ها را داشته باشد. قطعا به یک نرم افزار مالی که فقط ثبت و درج سندهای حسابداری را انجام می دهد، نرم افزار حسابداری مناسب نمی گویند.

ما به شما نرم افزار حسابداری فینتو را پیشنهاد می کنیم. از آن جایی که کار با آن بسیار راحت بوده و مزایای مختلفی دارد و تمام امکاناتی که باید یک نرم افزار حسابداری داشته باشد را دارد. در ضمن شما می توانید به مدت 30 روز از آن به صورت رایگان استفاده کنید و در صورتی که از مناسب بودن آن برای کسب و کارتان اطمینان حاصل نمودید می توانید آن را خریداری کنید.