از کجا می توانم دفاتر قانونی را تهیه کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی منصوبی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. می خواستم بپرسم از کجا می توانم دفاتر قانونی را تهیه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

شما در واقع باید دفاتر قانونی را در سال مالی خود به صورت پلمپ شده دریافت کنید و اقدام به تحریر آن ها تا موعد مقرر کنید. برای دریافت دفاتر قانونی در واقع باید وارد سایت اداره ثبت شوید و از قسمت پلمپ دفاتر تجاری با پر کردن اطلاعات مورد نیاز درخواست خود را برای دریافت دفاتر پلمپ ثبت نمایید؛ سپس باید اصل اظهارنامه خود را از اینترنت دریافت کنید و به همراه سایر مدارک مورد نیاز به اداره ثبت ارائه کنید.

در نهایت دفاتر قانونی پلمپ شده به صورت پستی برای شما ارسال می گردد.

برای اطلاع از روند دقیق دریافت دفاتر پلمپ می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

آموزش پلمپ دفاتر قانونی – راهنمای کامل پلمپ دفاتر قانونی برای سال جاری