استعلام مالیاتی با کد ملی برای شخص حقیقی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط هما کاظمیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام برای گرفتن استعلام مالیاتی و همینطور اطلاع از اطلاعات اقتصادی برای شخص حقیقی با استفاده از کد ملی باید چه کاری انجام داد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط موسی فرجی

profile
up
down

درود بر شما. می توانید از طریق لینک زیر وضعیت اعتبار ارزش افزوده شخصی اطلاع پیدا کنید:

https://www.evat.ir/frmvalidationofregistration.aspx

برای این که از جرایم مالیاتی جلوگیری شود و میزان مالیاتی که می‌پردازید به درستی مشخص شده و همچنین از تخفیف های مالیاتی مطلع شوید، میتوانید با مشاوران مالیاتی در ارتباط باشید و از مشاوره آن ها در خصوص مسائل مالی برخوردار شوید.