اگر علی رغم درخواست اداره دارایی به آن مراجعه نکنم چه می‌شود؟

report گزارش

سوال شده توسط نجمه عسکری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. بنده پیامکی از اداره دارایی برای تحویل اسناد و مدارک مالیات مراجعه نکنم چه میشود؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
down

سلام.اگر امکان حضور ندارید یکی از بستگان را بفرستید تا وضعیت شما را اطلاع دهد در غیر این صورت کارشناس میتواند برگ دعوت را ابلاغ قانونی و مراحل  قانونی بعدی را پیگیری کند.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
down

با سلام. در صورتی که وام شما از طرف هولدینگ به شما اعطا نشده باشد وام هزینه اتفاقی نیست و اشتباه از ممیز مالیاتی است.به اداره دارایی مراجعه کنید.