اگر فروشنده شماره اقتصادی را روی فاکتور درج نکرده باشد، برای ثبت در سامانه معاملات فصلی چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فریدون عاشوری در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

درود

برای ارسال معاملات فصلی اگر فروشنده خدمات بر روی فاکتور فروش خود شماره اقتصادی نداشته باشد، چه کاری باید انجام داد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد کوه نورد

profile
up
down

سلام و احترام

در صورت معاملات فصلی نیازی به کد اقتصادی طرف قرارداد ندارید؛ چرا که کد اقتصادی هر شرکت مخصوص ان شرکت بوده و در برخی از قراردادهای شرکت نیاز می شود. لازم به ذکر است که در معاملات فصلی شناسه ملی شرکت طرف قرار داد را باید طلب کنید.

با تجدید احترام