اگر قبلا بیمه پرداخت کرده باشم با انتخاب چه بیمه ی جدیدی می توانم از آن سنوات استفاده کنم؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

من مدت ها بیمه مشاغل آزاد را پرداخت کردم و الان می خواهم در سازمان های دولتی مشغول شوم،چه بیمه ای را انتخاب کنم که سنوات قبلی موثر واقع شود و سال های کمتری برای بازنشستگی لازم باشد؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا فیاض مند

profile
up
down

با سلام

هنگامی که مشغول به کار شوید بیمه اجباری شامل حال شما خواهد شد

اگر هم خودتان می خواهید بیمه رد کنید بیمه مشاغل ازاد و بیمه اختیاری گزینه های پیش روی شما هستند

بااحترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز، در بیمه دات کام بپرس تو صفحه مقالش بهت پاسخ میدن