اگه بیمه خودرو با مدارک جعلی صادر شود آیا آن بیمه نامه اعتبار دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

با سلام.

یا در صورتی که مشخص شود مدارک جعلی بوده(مثلا برگ سبز ماشین) بیمه نامه باطل می شود؟

در صورتی که یک بیمه خودرو با مدارک جعلی صادر شود آیا آن بیمه نامه اعتبار دارد؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا فیاض مند

profile
up
down

با سلام

چنین بیمه نامه ای فاقد اعتبار است

بااحترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز، خودتان اعلام می کنید که با مدارک جعلی، مطمئن باشید که در واحد خسارت متوجه این مساله خواهند شد و از نظر قانونی مرتکب جرم شده است. حالا بحث جرم تصادف ساختگی هم زیاد شده که این روزها خیلی ها انجام میدن. بهترین تعریفی که می تونم برای تصادف ساختگی بیارم اینه

"تصادف ساختگی یک هدف بیشتر ندارد؛ دریافت خسارت از شرکت‌های بیمه، برای جبران هزینه‌های زندگی و صدالبته سودجویی بیشتر"