بازنشستگی مشاغل سخت

report گزارش

سوال شده توسط یاسین ظهرانی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام بنده 30 سال سابقه کار و 50 سال سن دارم.برای تایید سختی و زیان آور بودن کار به کمیته استانی کرمان مراجعه کردم رای مبنی بر سخت بودن کار بود.همچنین مدیر کل تامین اجتماعی نیز سختی کار را تایید کرده است اما رای دیوان عدالت اداری حتی با رفتن به دادگاه تجدید نظر،قطعی و عدم تایید را صادر کرده است.

 اقدام لازم برای بازنشستگی ما چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسین ظهرانی

profile
up
down

با سلام رای کمیته استانی کافی است و بنده علت شکایت به دیوان اداری را نمیدانم لطفا سوال را با جزئیات بیشتر مطرح کنید