با رعایت چه شروطی میتوان با استفاده از کارخانه صنعتی معاف از مالیات شد؟

report گزارش

سوال شده توسط آرمان ترکان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام شروط استفاده از معافیت مالیات به واسطه کارخانه‌های صنعتی چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

باسلام

هنگامی مالیات با نرخ صفر برای کارخانه های صنعتی اعمال می شود که:

  • این شرکت ها پروانه بهره برداری خود را از وزارتخانه ها یا مراجع ذیصلاح، از ابتدای سال 95 دریافت و صادر کرده باشند.
  • مودیان اسناد و مدارک و اظهارنامه مالیاتی را در تاریخ مشخص شده به سازمان امور مالیاتی تحویل داده باشند.
  • مودی درآمد خود را به درستی و صداقت به امور مالیاتی اعلام کرده باشد.

بااحترام