بخشنامه شماره 200/95/29 مورخ 1395/05/05 در مورد چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط سمانه ثانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. متن بخشنامه شماره 200/95/29 مورخ  1395/05/05 در مورد چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. موضوع: ابلاغ رای اکثریت صورتجلسه شماره 1-201 مورخ 22/2/1395 هیأت عمومی شورای عالی مالیاتی راجع به  قابل طرح بودن پرونده های مالیاتی در هیات حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده 216 قانون مالیاتهای مستقیم در خصوص مودیانی که مالیات آنها در اجرای ماده 29 آیین نامه اجرایی ماده 219 قانون فوق به قطعیت رسیده و مدعی اشتباه در تنظیم اظهارنامه الکترونیکی می باشند

به پیوست رأی اکثریت صورتجلسه شماره 1-201 مورخ 22-2-1395 هیأت عمومی شورای عالی مالیاتی در اجرای ماده 258 قانون مالیاتهای مستقیم مبنی بر طرح پرونده های مالیاتی در هیات حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده 216 قانون مالیاتهای مستقیم  مصوب 1366 و اصلاحیه های بعدی آن در خصوص مودیانی که مالیات آنها در اجرای تبصره الحاقی به ماده 29 آیین نامه اجرایی ماده 219 اصلاحی مصوب 27-11-1380  قانون فوق  به قطعیت رسیده و مدعی اشتباه در تنظیم اظهارنامه الکترونیکی

می باشند ، به شرح ذیل جهت اجراء ابلاغ  می گردد:

مستنبط از مفاد ماده 54 آیین نامه اجرایی ماده 219 اصلاحی قانون اخیرالذکر، به مورد اجرا گذاردن وصول مالیات قبل از قطعیت به ترتیبی که موضوع منطبق با مفاد بخشنامه 26-93-200 مورخ 3-3-1393 تشخیص گردد قابل طرح و رسیدگی در هیات موضوع ماده 216 قانون موصوف برابر مقررات موضوعه خواهد بود. 22-24-3

سید کامل تقوی نژاد

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور