بخشنامه 14/9 معافیت تامین اجتماعی برای شرکت های دانش بنیان پیمانکاری

report گزارش

سوال شده توسط یاسین دانشور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر بخشنامه 14/9 رو میخواستم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. این بخشنامه به شرح زیر است:بر اساس این بخشنامه مبنای مطالبه حق بیمه در مورد پیمان هایی که دارای کارگاه های صنعتی و خدمات تولیدی یا فنی مهندسی ثابت می باشند و موضوع اجرای پیمان توسط افراد شاغل در همان کارگاه انجام می شود، بر اساس فهرست ارسالی و بازرسی کارگاه است و از اعمال ضریب حق بیمه جهت قرارداد پیمان معاف می باشند و سازمان تأمین اجتماعی باید مفاصا حساب این گونه پیمان ها را صادر کند. لذا شرکت های دانش بنیان نیز در صورت وجود شرایط زیر می توانند از تسهیلات این بخشنامه استفاده نمایند:

  • کارگاه ثابت باشد؛
  • داشتن مجوز فعالیت؛
  • استفاده از افراد شاغل و امکانات موجود در همان کارگاه.