برای اعلام عدم فعالیت شرکت چه کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط رستمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شرکت بنده یک سال است که تاسیس شده در این مدت ما فعالیتی نداشتیم مالیات هم پرداخت نکردیم. حالا برای اعلام عدم فعالیت و عدمم پرداخت مالیات باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام. حتی در صورت عدم فعالیت هم باید اظهار نامه پر میکردید. به خاطر عدم تشکیل پرونده ابتدا جریمه میشوید و پس از دریافت دفاتر قانونی جریمه ای مبنی بر عدم ارسال اظهارنامه نیز برایتان در نظر میگیرند.پس از آن باید ثابت کنید که فعالیتی نداشته اید که به نظر اداره دارایی و ممیزان بستگی دارد.